WAAROM DROP SHIPPING!?

dropshippingwp

Drop shipping is geen noviteit, maar het direct leveren aan klanten is wel sterk in opkomst. Toch, het is niet iedereen bekend. Dus, wat houdt drop shipping in? Waarom zou een onderneming ervoor moeten kiezen en waarop moet een toekomstige drop shipper letten? Welke rol speelt Amazon en hoe gaan groothandels ermee om? Het is een handvol vragen die gerechtvaardigd zijn, want  er is nog veel onduidelijk over drop shipping.

Download de gratis whitepaper >>

 

The Subscription Economy

The subscription economy

In de zogeheten Subscription Economy draait het om diensten die inspelen op de behoeftes van de hedendaagse consument: Subscription Services, of op zijn Nederlands: abonnementsdiensten. Voorlopers als Netflix en Spotify zijn al verweven in ons dagelijks bestaan. Niemand die nog een dvd huurt, een cd koopt of een mp3 downloadt. Maar is dit verdienmodel voor iedereen weggelegd?

Download de gratis whitepaper >>

BEURSDEELNAME

whitepaper beursdeelname

Leuk, een beurs! En nu? Hoe maak je van dit event een effectief succes? In dit document hebben we een aantal handige tips, tricks en geheugensteuntjes verzameld. De basis hiervoor is onze jarenlange ervaring met het organiseren van beurzen als Organisatie Groep Zuid (OGZ). Maar de belangrijkste input is uiteraard afkomstig van diverse gesprekken met standhouders en bezoekers. Zij zijn het die kunnen aangeven of een beurs voor hen succesvol was, of juist niet.  

Download de gratis whitepaper >>

AANBEVELINGSGIDS
SOFTWARELEVERANCIERS

Whitepaper aanbevelingsgids softwareleveranciers

Een goed lopende webshop lijkt de heilige graal voor ondernemers. Dat is ook steeds vaker het geval. Zeker voor de pure webwinkels, dus zonder stenen shop. Ondernemers die een goed idee hebben, moeten dit zien om te zetten in een succesvolle webshop met dito verkopen. Dat is onder aan de streep het doel: omzet behalen en winst maken met een goed idee, service of producten. 

Download de gratis whitepaper >>

 

Sfeer binnen e-commerce

ecommerce sfeer

De e-commerce sector transformeert. Koplopers zetten de paden uit, volgers en achterblijvers pikken de elementen eruit die hun
business verder kunnen helpen. Daarbij spelen een paar onderwerpen een zeer belangrijke rol. Dit zijn: real-time customization,
same day delivery, personalisatie versus privacy en chatbots voor klantenservicedoeleinden. Wie zich verdiept in deze topics en
gebruik maakt van de beschikbare mogelijkheden, kan zichzelf onderscheiden van de concurrentie.

Download de gratis whitepaper >>

VERANDEREND CONSUMENTEN-
GEDRAG IN RETAIL

Whitepaper veranderend consumentengedrag in retail

Onder druk wordt alles vloeibaar. Retailers stromen naar richtingen waarvan ze vijf jaar geleden het bestaan nog niet kenden. Heeft de ‘nieuwe consument’ nog wel behoefte aan verkopers in de winkelstraat? Welke consequenties heeft dit voor het retaillandschap? Op welke manier kunnen en moeten retailers hierop inspelen? 

Download de gratis whitepaper >>

TOP 6 TRENDS IN
E-COMMERCE

Top Trends in ecommerce

Door de enorme groei die E-commerce doormaakt is het van belang de belangrijkste trends te omarmen. Waar liggen de belangrijkste kansen en uitdagingen?

Download de gratis whitepaper nu! >> 

 

DATA SCIENCE EN
RECOMMENDER SYSTEMS

Whitepaper data science

De huidige recommender systems zijn goede voorbeelden van hoe het gebruik van data kan leiden tot het bouwen van profielen en een onderneming op basis daarvan kan handelen. Toch is er nog een wereld te winnen op het gebied van recommendation systems

Download de gratis whitepaper >>